טל פלד-הדר

מרצה, מנחת סדנאות ומורה לתזונה מזינה, פעילויות בישול בשטח ופעילות משחקי חשיבה. 

אוהבת מאד לבשל, לשחק, לערבב ולדבר על איזה אוכל יש לנו בצלחת, מאיפה הוא הגיע ולמה אנחנו אוכלים את מה שאנחנו אוכלים (ספויילר- לאו דווקא מבחירה חופשית…) רואה בהנגשת ידע בתזונה ואורח חיים בריא ומקיים שליחות ואפשרות לעזור לאנשים להרגיש טוב יותר.

איך הגעתי לתחום הזה? בעקבות מחלתו של אבי בסרטן, המכונה גם "סרטן של חקלאים"  שכידוע נחשפים לחומרי הדברה במשך שנים, התחלתי לחשוב מה קורה בעולם, מה אני אוכלת, נושמת, ומה האחריות שלי בתוך הדברים? האם אני יכולה לשנות משהו במציאות שלי ואיך?

בוגרת לימודי הנהגת בריאות ב"מרכז להנהגת הבריאות" בלימודים אשר נותנים בסיס ידע רחב מאד בתזונה ובהיבטים בריאותיים נוספים רבים של חיינו.

מזה 7 שנים אני מורה ומרצה בפורומים שונים, עושה סדנאות והרצאות למבוגרים, חברות, גיל שלישי ועוד.

כמו כן עובדת עם ילדים בבתי ספר, בתכנית שכתבתי ובה במשך שנת לימודים שלמה אני חושפת אותם לעבודה עם חומרי גלם חדשים, התנסות מעשית בבישול, כתיבת מתכונים ועבודת צוות וכמובן מספרת על ההסיטוריה של התזונה האנושית.