מי המציא את הפתיתים, מה היה הטרנד השולט בשנות התשעים, איך נגמלנו לאט ממנוסודיום גלוטמט, מה עבר עלינו במטבח מקום המדינה ועד עכשיו? שבעים שנה של קולינריה ישראלית נארזת לתוך סדנת בישול נוסטלגית

אוכל של קיבוץ גלויות שבמשך השנים התערבל והתגלגל ועדיין ממשיך ומתפתח.

אלו טרנדים השפיעו על כולנו , מה נגמר ומה נשאר ואיך כל זה קשור לפוליטיקה וכלכלה?

שבעים שנה של קולינריה ישראלית נאזת לתוך סדנת בישול נוסטלגית, שבה נכין יחד מתכונים ישנים עם טוויסט עכשווי בריא וטעים  הסדנא משלבת הרצאה נוסטלגית, מצחיקה ומלאה באהבה לאוכל הישראלי.

מבוגרים, ארועים חברתיים, ארועי תרבות, חברות וארגונים, משפחות, גיל שלישי.

כשעתיים – משלבת הרצאה וסדנא מעשית

מים זורמים, שולחנות, מקרן. חלל סגור

צרו קשר להזמנה:
טל הדר

טל הדר

מרצה, מנחת סדנאות ומורה לתזונה בריאה ופעילויות בישול שטח.

קרא עוד...

אולי יעניין אותך גם...

שחקו אותה

כיצד משחק משנה את המוח שלנו ותורם לנפש ולבריאות?
מתי שיחקתם בפעם האחרונה?
משחק כזה אמיתי, מהנה, שהזמן עובר בו וכבר צריך לעלות הביתה לאכול…
הרצאה שתזכיר לנו כמה חשוב ובריא לנו להנות מהחיים.

קראו עוד »

חושבים בענק

סדנת משחקי חשיבה ענקיים ושיתוף פעולה – משחקי ענק מעצם גודלם דורשים שיתוף פעולה של כמה אנשים ומפתחים עבודת צוות.
הסדנא מציעה מגוון רחב של משחקי חשיבה ומשחקי חברה ענקיים, צבעוניים, מאתגרים ומשעשעים.

קראו עוד »

שתפו:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email