מי המציא את הפתיתים, מה היה הטרנד השולט בשנות התשעים, איך נגמלנו לאט ממנוסודיום גלוטמט, מה עבר עלינו במטבח מקום המדינה ועד עכשיו? שבעים שנה של קולינריה ישראלית נארזת לתוך סדנת בישול נוסטלגית

אוכל של קיבוץ גלויות שבמשך השנים התערבל והתגלגל ועדיין ממשיך ומתפתח.

אלו טרנדים השפיעו על כולנו , מה נגמר ומה נשאר ואיך כל זה קשור לפוליטיקה וכלכלה?

שבעים שנה של קולינריה ישראלית נאזת לתוך סדנת בישול נוסטלגית, שבה נכין יחד מתכונים ישנים עם טוויסט עכשווי בריא וטעים  הסדנא משלבת הרצאה נוסטלגית, מצחיקה ומלאה באהבה לאוכל הישראלי.

מבוגרים, ארועים חברתיים, ארועי תרבות, חברות וארגונים, משפחות, גיל שלישי.

כשעתיים – משלבת הרצאה וסדנא מעשית

מים זורמים, שולחנות, מקרן. חלל סגור

צרו קשר להזמנה:
טל הדר

טל הדר

מרצה, מנחת סדנאות ומורה לתזונה בריאה ופעילויות בישול שטח.

קרא עוד...

אולי יעניין אותך גם...

שתפו:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email