קיצור תולדות ההיסטוריה של התזונה. נקודת מבט רחבה על התזונה שלנו כיום ואיך הגענו עד הלום. סדרת סדנאות בהן נספר ונבשל את התפתחות התזונה האנושית

מציידים לקטים, דרך המהפכה החקלאית ועד המהפכה התעשייתית וימינו.
כיצד  כל מהפכה השפיעה באופן דרמטי על מה אנחנו אוכלים וגם על האיך.

נגלה שנקודות מפנה חשובות באנושות קרו בשל צורך בסיסי אחד – אוכל…
בכל מפגש ישולבו הרצאה וסדנת בישול בהתאם לנושא המסופר.

הקורס מתאים לקבוצות מבוגרים, למשל חוגי בית, או דרך מתנ"ס או הישוב.

הקורס דינמי ויבנה לפי הצרכים של הלקוח. בין 1-12 סדנאות

יש צורך במקרן, מסך ויכולת האפלה, מים זורמים ושולחן עבודה

צרו קשר להזמנה:
טל הדר

טל הדר

מרצה, מנחת סדנאות ומורה לתזונה בריאה ופעילויות בישול שטח.

קרא עוד...

אולי יעניין אותך גם...

שחקו אותה

כיצד משחק משנה את המוח שלנו ותורם לנפש ולבריאות?
מתי שיחקתם בפעם האחרונה?
משחק כזה אמיתי, מהנה, שהזמן עובר בו וכבר צריך לעלות הביתה לאכול…
הרצאה שתזכיר לנו כמה חשוב ובריא לנו להנות מהחיים.

קראו עוד »

שתפו:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email